Beeld en geluid
Foto en video
Computers
Refurbished
Software
Dierenbenodigdheden
Drogisterij
Parfum en cosmetica
Elektronica
Componenten
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Hobby
Knutselen
Modelbouw
Kabels en adapters
Kleding
Schoenen
Tassen en koffers
Koken en tafelen
Keuken apparatuur
Horeca
Muziek en film
Muziekinstrumenten
Parfum en cosmetica
Persoonlijke verzorging
Parfum en cosmetica
Schoenen
Kleding
Tassen en koffers
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Wasssen en drogen
Wonen, woonaccessoires
Kerst
Meubels
Verlichting
Fabrikant: | TerraSana |
---|---|
EAN-code: | 8713576100105 |
Amandelpasta van Terrasana: gezond broodbeleg Amandelpasta wordt puur en alleen gemaakt van licht geroosterde, biologische amandelen. Door de schil mee te roosteren en te malen krijgt de amandelpasta een bijzonder lekkere, uitgesproken smaak. Bovendien blijven zo alle goede voedingsstoffen uit de schil in de pasta. Amandelen zijn een uitstekende bron van vitamine E, foliumzuur en mangaan. Vitamine E houdt de huid, zenuwen, spieren, rode bloedcellen en het hart gezond. Amandelen bevatten weinig verzadigd vet en veel van de gezonde onverzadigde vetten. Notenpasta ook heerlijk door je havermout of smoothies Amandelpasta is heerlijk op geroosterd, gekiemd of gewoon vers brood, maar maakt ook van havermout en smoothies een gezond feestje vol rijke smaken. Recept havermout met amandelpasta Ingrediënten (voor 1 persoon): 120 ml amandelmelk 30 gr havermout Halve appel Halve banaan 1 flinke el amandelpasta 1 tl stukjes gehakte chocola (bijv. 76% Arriba Nacional) ½ tl peperkoekkruiden (bijv. Sonnentor peperkoekkruiden) Bereiding: Doe de amandelmelk en havermout in een pannetje en kook de havermout zachtjes gaar in ongeveer 8 minuten. Snijd de appel en banaan in stukjes. Laat de havermoutpap een minuutje afkoelen en serveer met de stukjes appel en banaan, cacaonibs, amandelpasta en wat koekkruiden.